Familjen

Här kommer även en presentation över oss som ska bo i huset.

Pappan spenderar sina dagar med att bygga bilar och sina kvällar framför TV:n eller datorn. Han hinner faktiskt däremellan också med att leka med sina barn.

Mamman spenderar sina dagar hemma med barnen, eller på öppna förskolan, eller gåendes runt med barnvagn, eller på shoppingrunda, eller på lekplatsen, eller bara hemma i soffan.

312519-4


Storasyster är en livilig flicka som trots sina 2 år både hunnit ha benet i gips och bli storasyster. Hon är annars den mest omtänksamma och smarta flickan som finns.

Lillebror är än så länge ganska liten men redan den gladaste och charmigaste killen som finns.

312519-5


Alla längtar vi efter det nya huset så vi kan få mer plats att leka, busa, slappa, laga och äta mat, se på TV och umgås. Mer plats att vara en familj helt enkelt.

Huset

Huset, som är från Smålandsvillan, heter Nybro och är ett av deras största hus (och därmed också det dyraste...). Vi valde det mest för att vi gillar den öppna planlösningen och de stora ytorna i vardagsrum och kök men också för att det var ett av de få hus som inte har tvättstugan i direkt anslutning till köket. Vinkeln på baksidan gör också att man får en självklar altanplats.
Bilden visar huset från baksidan.

image2

Planlösningen ser ut så här: Vårt kommer att vara spegelvänt. och garaget kommer att vara på den sidan man går in till tvättstugan. Övervåningen är oinredd och man får bara fönster och trappa från början. Där finns lite att göra med andra ord. Med övervåningen blir det strax under 200 kvm, vilket väl ska räcka till oss :)

image3

Tomten

Så här såg vår tomt ut förra sommaren och ser troligen ut precis likadan nu med. På åkern kommer ett 10-tal hus att byggas, alla från Smålandsvillan eller Myresjöhus. Vår tomt ligger i mitten längs vägen varifrån vi också kommer ha vår infart.

TomtenTomtkartan ser ut så här: http://www.uddevalla.se/download/18.7b7bd9ed1112da7306380005660/PlankartaF%C3%A4rg.pdf. Där är vår tomt den det står 1:8 på och den är enligt senaste uppgift 1393 kvm. Tillräckligt stor alltså.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0