Nytt år!

Snart är det 2008! Det året då vårt hus äntligen kommer! Bara 2 års väntan.....

Gott nytt år!!

Plötsligt så händer det...

Nu verkar (äntligen!) avstyckningen av tomten vara klar. Papper har skickats hit och dit och ingen verkar ha överklagat, så nu ska det väl äntligen vara klart.
Under januari ska vi till banken och träffa markägaren och betala tomten. Sedan ska vi söka lagfart.

Sedan ska ju lägenheten säljas också. Äntligen börjar det hända lite saker!!

Julbord med biverkningar

Den nuvarande markägaren bjöd in alla nya, och en del gamla, grannar på julbord. Mycket trevligt initiativ verkade de flesta tycka och många var det som kom. Vi träffade de blivande grannar som vi redan känner och några nya. Det var trevligt och maten var god, Lova lekte med de andra barnen och Axel sov på pappas arm.

MEN några dagar senare fick hela familjen magsjuka och vad ryktet säger är vi inte ensamna om det. Tydligen har flera blivit sjuka, både vuxna och barn....men men det var trevligt så länge vi var där iallafall.

God jul!

Eftersom det var länge sedan vi visade bilder på oss passar vi på att lägga in ett nytt kort på barnen.
Därmed säger vi GOD JUL!

barnen växerBygglov

Vi gjorde en ändring på vårt beviljade bygglov eftersom vi (läs Peter) ville ha garaget större. Så vi ritade, fyllde i blanketter och skickade in, beredda på krav på komplettering eller till och med avslag. MEN....nu har vi fått den tillbaka...."Ändring av bygglov beviljat"...alltså godkänt direkt utan minsta krångel.

Tack!

Grävning pågår

Nu är det pinsamt länge sedan något hände här. Men i verkligheten händer det grejer. Vägar har gjorts, vatten och avlopp är framdraget, fiberkabeln är nedgrävd, ännu med vägar gjorda, och snart snart är även tomterna styckade.  Så snart är vi ägare till Smedseröd 1:44, en 1395 kvm stor lerhög.

Så här såg det ut för några veckor sedan, i dag var även vägen bredare att de gjort den lilla vägen brevid vårt tomt.

grävning

RSS 2.0