Övervåningen 25/4

Idag är övervåningen tom (till skillnad mot garaget) och redo för snickarnas ankomst. Vi har sorterat, packat och slängt i timtal men nu är det klart.

Så här ser det ut idag:


Ett steg längre.

Nu har vi (mest Peter) städat på vinden och planerad byggstart är v 18. Nu har vi istället alla våra saker i garaget.
En dag när vi kom hem efter jobbet stod det en ställning vid huset, så snickarna är ivriga att komma igång i alla fall. Ska bli kul att äntligen komma igång.

Har varit mycket dålig att att ladda in bilder i datorn så här kommer istället en gammal bild. Kommer ni ihåg när det såg ut så här:Lekstuga sökes...

Vi letar efter en lekstuga och vi tror att det finns många ståendes oanvända i trådgårdarna runt om i landet. Är det någon som vill bli av med sin eller vet en lekstuga som behöver ett nytt hem??

Hör av er isåfall så kommer vi!Övervåning på gång

Efter besök på banken och besök av snickare verkar övervåningsbygge vara på gång. Snickaren vill börja direkt medan vi är lite fega. Vi har ritat på flertalet planlösningar men den som snickaren gjorde leder just nu och den ser ut så här:Den är inte helt korrekt skalmässigt men ger ändå en bra idé om hur vi vill ha det. I badrummet ska vi sätta in ett takfönster och i sovrummet i gaveln vill vi bya ut det lilla fönstret mot ett större.

Så nu börjar operation städa vinden...

RSS 2.0