Vägen är fel!

Efter lite efterforskningar visade det sig att vägen som skulle gå bredvid vår tomt istället har hamnat på vår tomt. Och tydligen är det inte bara en väg utan också en vattenledning. En väg kan man flytta men inte en vattenledning.
Vi har därför blivit kallade på akutmöte hos kommunen för att komma fram till en lösning på detta. Det ska skrivas någon typ av avtal där det står vilka rättigheter och skyldigheter vi båda har ang. denna ledning. Det pratades även lite om ersättningar.
På onsdag ska vi dit.

Nu är papper skrivna på lägenheten och snart kommer vi få våra 10 %. Senast den 30/5 ska vi vara härifrån, men vi hoppas såklart att det blir tidigare.

Men nu åker vi till Helsingborg och glömmer detta för en helg.

Kommentarer
Postat av: camilla

Hej på er!
Stå nu på er att det är kommunen som har gjort ett jättefel och att ni absolut inte vill ha en mindre tomt och att avstånden och placeringarna på tomten är precis så ni ville ha det o det känns jobbigt att behöva ändra bara så här!!!(Tänkte att då kanske ni får mer i ersättning... annars pratar de säkert bort det, de vill ju aldrig ersätta så bra...) säg att ni ska ha en rejäl ersättning...lycka till/ Camilla o Krille

2008-03-02 @ 19:16:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0