Reklam

Tydligen hamnar man i något register när man söker bygglov och blir därmed utsatt för reklam från alla byggföretag man kan tänka sig.  All reklam kommer dessutom i personligt adresserade vita kuvert. Man tror alltså att det är något kul....

Idag kom ett brev från ett firma i Öresundsbro (?) som gör ankarbalkar (?). De gör vanligtvis byggsystem till kyrkor och sporthallar men bad nu oss att fylla i den medföljande blanketten för att det skulle kunna ge oss en offert på denna ankarbalk. Tack så mycket men behöver vi en sådan?? Vad är det egentligen??  Vårt hus kommer nog att få klara sig utan ankarbalk. Det blir nog bra....

Fick idag även samtal från mäklaren som ska sälja vår lägenhet, efterson vi inte vill flytta förrän i maj är det för tidigt att sälja redan nu men förbereda kan man ju. Så nu ska vi städa och plocka undan allt inför fotografering som ska ske ganska snart. Lägenheten kommer inte ut på markanden förrän efter nyår men tar vi korten redan nu slipper vi julpyntet på korten vilket tydligen var en nackdel. Tur att vi har en mäklare som tänker för oss!
Det svåra blir ju att städa och göra snyggt här utan att en vild 2-åring några sekunder senare stökat till igen. Det gäller att ta korten snabbt då.
Någon som vill hyra några barn så vi kan städa? Eller finns det någon som kan städa så vi kan leka med barnen??

Kommentarer
Postat av: Mormor -Gunnel

Anmäler mig som barnvakt alldeles gratis. Dom två gullungarna tar jag gärna hand om när det är dax för städning. Kan tänka mig att putsa något fönster också, men då kostar det nog en "sippa". Kramar från mormor.

2007-10-20 @ 20:30:59
Postat av: EA

Kan också tänka mig att leka med barnen. =)

2007-10-31 @ 10:23:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0